Als leerkracht kan jij het verschil maken!

2xdenken helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling. Hoe kan jij je talenten optimaal benutten? 2xdenken biedt individuele en teamcoaching.

Schoolleiders: wanneer er behoefte is aan een objectieve, deskundige sparring partner!

Als schoolleider kan je soms het gevoel hebben er alleen voor te staan. Als eindverantwoordelijke kunnen veel dingen tegelijkertijd op je bordje terecht komen. Hoe fijn kan het dan zijn om met iemand te praten die wat verder van jouw praktijk af staat maar wel herkent waarmee je te maken hebt. Een vertrouwenspersoon die met je meedenkt, tips en adviezen kan geven. 2xdenken heeft ervaring in het zijn van deze vertrouwenspersoon. We bespreken lastige gesprekken voor en laten verschillende opties de revue passeren. Als schoolleider stuur je zo met meer zelfvertrouwen en overtuiging je team aan!

Startende leerkrachten: hoe helpen we jou op weg?

Als leerkracht kan jij het verschil maken! 2xdenken helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling. Hoe kan jij je talenten optimaal benutten? 2xdenken biedt individuele en teamcoaching.

 

Een leerkracht verlaat ‘start-bekwaam’ de PABO. Dit betekent dat de praktijk daarna een belangrijke leerschool is. Laat deze praktijk nou vaak weerbarstig zijn, je collega’s (te) druk en de waan van de dag groot. Dan kan een startende leerkracht zich best wel eens eenzaam of onzeker voelen, zonder dit bij iemand kwijt te kunnen. Wij helpen de startende leerkracht door, heel praktisch, de klas mee in te gaan en direct toepasbare tips en adviezen te geven. We gaan op zoek naar de specifieke hulp vra(a)g(en) en leveren daardoor altijd maatwerk. Het resultaat is meer zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en kennis om als leerkracht te kunnen ‘shinen’!

Leerkrachten: Als je tegen je eigen grenzen aanloopt!

Of je nu vijf, tien of vijftien jaar voor de klas staat, iedereen kan op een moment komen dat het even wat minder gaat. Afhankelijk van de situatie helpt 2xdenken je om weer terug in je ‘flow’ te komen.  Dit kan door het voeren van gesprekken, co-teaching en soms ook rollenspellen. We kijken eerst samen wat er aan de hand is en bepalen dan een doel. Vervolgens maken we een plan waarin is opgenomen hoe dit doel te bereiken. Onze ervaring is dat een korte periode van intensieve samenwerking heel veel effect kan hebben.

Hoe kunnen we jullie verder helpen of ondersteunen?

Ben je nieuwsgierig naar onze aanpak of heb je een concreet vraagstuk, we horen het graag!

Design Boot & development by Prikr